Teorien bag:

 

Jeg påstår: 

 

MIT  TILFÆLDE  AF URINSYREGIGT  SKYLDTES ET  FOR  LAVT  NIVEAU   AF  MOLYBDÆN.

 

 

Den menneskelige organisme omsætter protein ved hjælp af et enzym, der hedder Xanthin oxidase, og omsætningen er en tre-trins proces:

 

Protein >> Purin C5H4N4  + (Xanthin Oxidase) >>

 

Hypoxanthin  C5H4N4O  +   (Xanthin Oxidase) >>

 

Xanthin C5H4N4O2         +   (Xanthin Oxidase) >>

 

URINSYRE  =  C5H4N4O3

====================

Molybdæn er et co-enzym til Xanthin Oxidase. Et lavt niveau af molybdæn skaber uorden i  enzymet Xanthin Oxidase, således at der dannes Xanthin, der er mindre opløseligt end Hypo-xanthin, og Xanthin bliver udskilt i ledmellemrummene som nåleformede krystaller, der giver anledning til store smerter.

 

DENNE TILSTAND KALDES URINSYREGIGT (ARTHRITIS URICA)

 

Forøgelse af organismens indhold af molybdæn reorganiserer den enzymatiske proces,

Purin metabolismen normaliseres, således at der dannes urinsyre, som udskilles med urinen, og symptomer på urinsyregigt forsvinder.

 

For at undersøge om min helbredelse er et enestående tilfælde, har mere end 50 personer (fordelt på   Norge, Spanien, Australien, USA og Danmark) med korrekt diagnosticeret urinsyregigt  i tiden fra 1998 til i dag (juni 2006) fulgt kuren og har indtaget 2-3 dråber 3 gange om dagen, og de er alle til deres store lettelse blevet fri for urinsyregigten.

Dette antyder, at opdagelsen er generel, således at enhver meget let kan blive befriet for urinsyregigt ved at forøge niveauet af molybdæn.